Water Bulgaria  

Започват изграждането на сателитни аварийни комуникации на язовирните райони на Язовири и каскади

НЕК търси доставчик за изграждането на сателитни аварийни комуникации на язовирните райони и ремонтните бази на предприятие Язовири и каскади.

Всички желаещи да участват в конкурса за избор на изпълнител трябва да покриват техническите възможности, вписани в обявлението на НЕК, публикувано на сайта на Агенцията за обществени поръчки. В случай че участникът не е производител, той трябва да представи списък на основните договори на производителя на устройствата за последните три години, подписано и подпечатано от производителя и списък на основните договори за изпълнение на поръчки, извършени през последните 3 години, с посочени: възложител, адрес и лице за контакти, стойност на договора, придружен от препоръки за добро изпълнение.

В документацията за участие трябва да фигурира и заверено от участника копие от сертификат на производителя ISO 9001:2008 или друг еквивалентен стандарт, издаден от Изпълнителна агенция Българска служба за акредитация или от чуждестранен орган за акредитация, който е пълноправен член на Европейската организация за акредитация.

По предварителни изчисления стойността на проекта е 100 хил. лв. Крайният срок за подаване на оферти за участие е 30 август.

     
Източник: АОП; снимка: НЕК

Ключови думи: аварийни комуникации   язовири и каскади   ВиК  

Област: Обществени поръчки  

Сентра ООД

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

Сентра ООД
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...