Water Bulgaria  

ВиК Русе набира оферти за извършване на анализ на питейната вода

Водоснабдяване и канализация – Русе обявява процедура за извършване на изпитвания на питейната вода от водопроводната мрежа в три групи – метали, органични вещества и радиологични показатели.

Според изисквания на дружеството пробонабирането трябва да се извършва от пробовземач от Лаборатория за изпитване на води към ВиК – Русе, а пробите да се доставят по куриер до съответната лаборатория за сметка на дружеството. След излизането на резултатите от анализа от лабораторията трябва да бъдат предоставени протоколи от изпитване на пробите със съответните стойности и неопределеност на измерването.

Изпитването на пробите вода за питейно-битови нужди по химически показатели (метали и органични вещества) да се извършва на 8 доставки, равномерно разпределени по месеци до края на 2012 г. Пробите на питейна вода за изследване по радиологични показатели трябва да се извърши на 5 доставки, равномерно разпределени по месеци до края на годината.

Крайният срок за получаване на оферти за участие в конкурса е 10 април.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: ВиК   водопроводна мрежа   обследване   екология  

Област: Обществени поръчки  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...