Water Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Устойчивостта бе акцентът в представянето на Wilo на IFAT 2024

Wilo Group оценява участието си в наскоро провелото се международно изложение IFAT 2024 като успешно и ползотворно. В продължение на пет дни мултинационалната технологична група демонстрира най-новите си решения за ВиК сектора пред близо 142 000 посетители от почти 170 държави. С отделен щанд на панаира се представи и доставчикът на екологични технологии Abionik, който е част от Wilo Group.

На всеки две години експерти от индустрията от цял свят се събират на водещото търговско изложение за екологични технологии IFAT Munich, за да обменят иновативни идеи и решения за различните аспекти на управлението на водите и рециклирането в частния и общински сектор. Освен IFAT Munich мрежата на IFAT включва и търговски панаири в Китай, Индия, Южна Африка, Бразилия и Турция.

"Водата е най-важният и екзистенциален ресурс на планетата. Продуктите, системите и решенията, изложени в IFAT, са израз на нашата амбиция да подобрим значително достъпа до този ресурс в световен мащаб. Достъпът до чиста вода е едно от човешките права, основателно признато от ООН", обяснява Оливър Хермес, президент и главен изпълнителен директор на Wilo Group.

"На тазгодишното изложение IFAT, както винаги, проведохме множество интригуващи дискусии с клиенти. В същото време, съвсем естествено, ние използвахме IFAT, за да участваме в задълбочени дискусии и да разширим взаимодействието си с нашите партньори от сферата на политиката, асоциациите и науката", добавя д-р Патрик Нир, член на Изпълнителния съвет и главен търговски директор на Wilo Group.

Wilo с награда "Go Green Pioneer"

За петте дни на IFAT 2024 експозицията на Wilo привлече няколко хиляди посетители. Над 600 души от 31 държави взимат участие в обиколката на щанда.

Още от самото начало при планирането на своето представяне за панаира в Мюнхен, от Wilo поставят акцента върху концепцията за устойчивост. Признание за тези усилия е наградата "Go Green Pioneer", която беше присъдена на Wilo Group от организаторите на IFAT Munich.

 

 

 

 

 

 

Вило България
София 1125
бул. Г. М. Димитров 54
Телефон: +35929791970
Факс: +35929701979
Email: info@wilo.bg
https://wilo.com/bg/bg/

     
Източник: ВИЛО

Ключови думи: Wilo   Вило   IFAT Munich   ВиК технологии  

Област: ВиК  

Кселекс
Подобни статии
Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Кселекс

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...