Water Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Аква Джет 2011 предлага на пазара продукти с марката Masdaf

Аква Джет 2011 разшири партньорската си мрежа с водещата компания в помпената индустрия Masdaf и вече предлага нейни продукти на българските потребители.

Повече за Masdaf

С над 45-годишна история в сферата на помпените и флуидни технологии Masdaf е утвърдена марка на пазара с развита дистрибуторска и сервизна мрежа и успешна реализация на продукти и услуги в над 65 страни.

"Разработените от компанията помпи и помпени системи са в съответствие с глобалните стандарти и изисквания относно опазване на околната среда и енергийна ефективност. Приоритет в дейността на Masdaf е удовлетвореността на клиента на всички етапи – от научноизследователската и развойна дейност до производството, доставката и внедряването на продукта съобразно изискванията на проекта", информират от Аква Джет.

Портфолиото на Masdaf включва различни типове помпи и помпени съоръжения с разнообразно предназначение, хидрофорни системи, разширителни резервоари, пожарогасителни системи. Те намират приложение при напоителни системи, системи за отопление и охлаждане, пренос на отпадъчни води, пожарогасителни процеси, нефтохимическа промишленост, индустриални процеси и др.

 

Основни области на дейност

 

Строителни технологии

Предлагат се циркулационни помпи, предназначени за отоплителни инсталации, за циркулация на топла и студена вода и за вентилационни системи. Помпите могат да бъдат снабдени с електронни модули за управление на работата на съответната система. За задоволяване на нуждата от чиста вода в домовете и офисите се предлагат резервоари под налягане, разширителни съдове, честотни преобразуватели, едно- и многостъпални помпи.

Индустрия

Предлагат се едностъпални помпи, които се използват за пренос на промишлени флуиди в системи за херметизиране, за пренос на топла и студена вода, горещо масло, химически процеси и системи за обратна осмоза, както и центробежни помпи за високо налягане, произведени в съответствие със стандартите ATEX и API за продукти, работещи във взривоопасна среда.

Инфраструктура

Предлагат се самозасмукващи помпи, канализационни помпи, потопяеми помпи, използвани за пренос на отпадъчни води, подземни води и в септични резервоари.

OEM приложения

Компанията предлага широка гама OEM оборудване, стриктно адаптирано към конкретни приложения и специфични клиентски изисквания.

Противопожарни помпени системи

За нуждите на пожарогасителни системи се предлагат различни модели центробежни помпи, контролери, резервоари под налягане и друго оборудване, поясняват от Аква Джет 2011.

 

 

 

 

АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД

Тел: +359 889 960 656
        +359 888 100 087
www.aquajet.bg
https://shop.aquajet.bg
office@aquajet.bg

     
Източник: Аква Джет 2011; Снимки: Masdaf

Ключови думи: Аква Джет 2011   Aqua Jet 2011   Masdaf   помпи   помпени системи  

Област: ВиК  

Кселекс
Подобни статии
Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Кселекс

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...