Water Bulgaria  

IFAT Munich 2024 разкрива най-новото в сектора на водите

Международното търговско изложение за екологични технологии IFAT Munich 2024 ще се проведе от 13 до 17 май в Мюнхен, за да представи иновативни идеи и решения за различните аспекти на управлението на водите и рециклирането в частния и общински сектор, съобщават организаторите от Messe Muenchen. Форумът съчетава платформа за решения, нетуъркинг събитие и център за знания и събира на едно място най-важните международни представители на индустрията от политиката, бизнеса и науката.

Всеобхватно представяне на проблематиката в сектора

IFAT Munich е с ясна насоченост върху разнообразните нужди на общинския и частния сектор, свързани с управлението на водите — както в изложбената част, така и в съпътстващата програма. Форумът ще отговори на интересите на професионалистите, без значение дали са представители на глобален играч или средна компания, голям град или малка община.

Какво включва устойчивата водна инфраструктура? Как да се справим с бъдещи предизвикателства, като недостиг на вода и наводнения? IFAT Munich ще предложи отговор на тези въпроси, както и съвременни решения и продукти в сферата на питейната вода, отпадъчните води и технологиите за измерване и управление.

Фокус върху приложенията

Идеите и визията са водещи, но решаващ фактор е практическата реализация. Ето защо IFAT Munich е място както за запознаване, така и за изпробване на решенията. Тук могат да бъдат изпитани на живо и в действие помпи, тръби, тръбопроводи и фитинги. Предвиждат се демонстрации на живо, състезания за умения, предизвикателство за изграждане на тръбопроводи и световно университетско предизвикателство. Посетителите имат възможността да видят примери за успешни практики и да се включат в обиколки за запознаване с ВиК решения, за да открият системата и продукта, отговарящи на техните нужди.

Наситена със събития програма 

Програмата на IFAT Munich поставя силен акцент върху всички важни аспекти на водния цикъл. В продължение на пет дни Blue Stage ще насочи вниманието върху устойчивото и адаптирано към климата управление на водите, повторното използване на водата и енергийноефективни пречиствателни станции за отпадъчни води. В Spotlight Areas ще се занимават с цифровизацията и виртуалната реалност в управлението на водите, водорода в кръговата икономика. Друг акцент от програмата е Денят на климатично устойчивата община.

Цялостна мрежа

IFAT обединява всички ключови играчи в общинската и частната водна индустрия – силно мотивирани и отворени за оживени дискусии. Това го прави идеалната нетуъркинг платформа за цялата общност и място за среща със заинтересовани страни, пазарни лидери, стартиращи фирми, лектори, експерти и настоящи и потенциални бизнес партньори.

Предимствата с един поглед

  • Силен фокус върху индустриите и общините с персонализирани предложения и решения, базирани на нуждите;
  • Изчерпателен преглед на пазара, обмен на ценна информация, работа в мрежа от висок клас;
  • Добре структурирано оформление на изложбената част с ясни тематични групи и формати, специфични за целевата група.
     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: IFAT Munich   ВиК индустрия   управление на водите  

Област: ВиК  

Подобни статии
Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...