Water Bulgaria  

Германска лаборатория с експертен опит в аерационните системи за отпадъчни води търси партньори

20.07.2023   |   Начало»Бизнес

German Clean Water Technology Lab предоставя научен експертен опит и достъп до високотехнологична инфраструктура за оптимизиране и развитие на аерационни системи. Компанията е с възможности за извършване на бързи тестове за ефективност, както и на дългосрочни изследвания в лабораторен, пилотен и реален мащаб.

Профил на компанията

German Clean Water Technology Lab е лаборатория за иновации, чиято дейност свързва научните изследвания с индустрията, където новите идеи за устойчиво пречистване на водите се тестват непрекъснато и се внедряват в нови технологични приложения.

Лабораторията предлага различни възможности за сътрудничество, например изследвания и разработки в областта на аерационните системи за пречистване на отпадъчни води. Предлагат се анализи за характеризиране на физикохимични и биологични процеси, включени в аерацията.

Измервателното оборудване, съоръженията за изпитване и научния експертен опи в лабораторията за иновации позволяват задълбочени изследвания на ефективността на аерационни системи от всякакъв размер. Те могат да бъдат използвани за валидиране на резултатите от лабораторните изследвания в практическото им приложение. По този начин е възможно цялостно проучване и оптимизиране на инсталациите на потенциалните партньори.

Предмет на сътрудничеството

Лабораторията предлага услуги за научноизследователска и развойна дейност за индустриални партньори, оператори на пречиствателни инсталации и изследователски институции, работещи за оптимизиране на аерационни системи.

Предвиждат се споразумения за научноизследователско сътрудничество и/или търговски споразумения с техническа помощ.

Очаквана роля на партньора

Търсят се партньори, които се интересуват от услуги за научноизследователска и развойна дейност за по-нататъшно развитие на техните системи за инжектиране на газове чрез изследвания на динамиката на флуидите, физикохимичните и биологичните процеси, включени в техните приложения.

Интерес представлява и сътрудничеството с изследователски институти, занимаващи се с процесите на пречистване на отпадъчни води, които виждат потенциал за съвместни проекти, включващи ефективни системи за впръскване на газ (напр. системи за активна утайка, мембранни биореактори, озониране).

Потенциалният партньор може да бъде: МСП, голяма компания, институция с изследователска и развойна дейност, университет.

За подробности вижте тук.

     
Източник: EEN; Снимки: Dreamstime

Ключови думи: Пречистване на отпадъчни води   аерационни системи   озонирне  

Област: ВиК  

Подобни статии
Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...