Water Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Третично пречистване на отпадъчни води

След пречистване на промишлени и битови отпадъчни води е необходима някаква форма на третично пречистване, за да се постигне достатъчно добро качество на отпадъчните води за заустване във водоем в близост (море, езеро и др.).

Това е задължително, ако пречистените отпадъчни води трябва да се използват повторно. Alfa Laval предлага два вида третично пречистване, които в достатъчна степен пречистват отпадъчните води, за да отговарят на строги критерии за заустване или за повторно използване на водата.

Сред решенията на компанията са високоефективният текстилен филтър AS-H Iso-Disc, който улавя твърди частици, за да произвежда филтрат с качество за повторна употреба в непрекъснат работен процес. Друг продукт на Alfa Laval е мембранната биореакторна технология, която е надеждно решение за пречистване както на битови, така и на промишлени отпадъчни води. Тя ви позволява да увеличите максимално възстановяването на ресурсите, да минимизирате разходите и да приложите перспектива за кръгова икономика във вашите операции. С MBR мембраните на Alfa Laval получавате безпроблемно пречистване на отпадъчни води с MBR при ниски експлоатационни разходи.

Допълнителна информация за решенията на Alfa Laval за третично пречистване може да откриете тук.

Алфа Лавал ЕООД
София, Бул. България 51Б, вх.В, ет. 5, офис B11-B15
тел.: +35929555666
Email: bulgaria.info@alfalaval.com
Web: www.alfalaval.bg

     
Източник: Алфа Лавал

Ключови думи: Алфа Лавал   Alfa Laval   третично пречистване  

Област: ВиК  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...