Water Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Инсталации за биологично пречистване на отпадъчни води с активна утайка

07.02.2022
 

Инсталациите за биологично пречистване с активна утайка са икономичен вариант за третиране на отпадъчни води.

Инсталациите на Alfa Laval могат да бъдат проектирани за периодична или непрекъсната работа. Това осигурява отлична гъвкавост при опциите за пречистване на отпадъчни води. Предлагат се инсталации до около 200 000 GPD за правоъгълни и до 3 милиона GPD за кръгли конструкции, изградени на място.

Пречиствателните станции предоставят "plug and play" решение за вашите нужди за пречистване на отпадъчни води. Техният модулен дизайн улеснява персонализирането на текущите изисквания на процеса. Alfa Laval е с дългогодишен опит в биологичното пречистване на отпадъчни води и работи в тясно сътрудничество с екипите на всеки един от своите клиенти, за да проектира решение, което отговаря на съответните параметри на процеса, ресурси и ограничения.

Компанията предлага гъвкави конфигурации, гъвкавост на процеса – пълна смес от активна утайка, SBR или MBR системи, непрекъснат или периодичен процес, налични гаранции за процеса и др.

Пречиствателните станции на Alfa Laval AS-H са базирани на процеса на активна утайка, който най-добре отговаря на целите за пречистване. Независимо дали става дума за конвенционално отстраняване на замърсители или усъвършенствано третиране за биологично отстраняване на хранителни вещества (BNR), включително нитрификация, денитрификация и отстраняване на фосфор, инсталациите се предлагат с усъвършенствани възможности за пречистване на отпадъчни води.

Допълнителна информация за пречиствателните станции на компанията може да откриете тук.

Алфа Лавал ЕООД
София, Бул. България 51Б, вх.В, ет. 5, офис B11-B15
тел.: +35929555666
Email: bulgaria.info@alfalaval.com
Web: www.alfalaval.bg

     
Източник: Алфа Лавал

Ключови думи: Алфа Лавал   Alfa Laval   отпадъчни води   пречиствателни станции  

Област: ВиК  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...