Water Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Wilo-Energy Solutions – оптимална енергийна ефективност за всяко приложение

24.01.2022
 

Wilo-Energy Solutions е инициатива, насърчаваща проактивната подмяна на още функциониращи, но нерегулирани помпи с високоефективни помпи на Wilo. Компанията показва на собствениците на обществени, търговски, индустриални сгради, системи и обекти всички преимущества на предварителна смяна. В допълнение към плюса за околната среда се използват аргументи като 80% по-малко разходи за електроенергия, както и бъдеща, снабдителна и хигиенна сигурност.

 

Енергийната революция ще е едно от най-големите екологични и икономически предизвикателства през следващите десетилетия. Wilo работи отдавна по въпроса за енергийна ефективност. Голяма част от помпите, използвани в цял свят, са технологично остарели. Чрез подмяната на старите и нерегулирани помпи с модерни и високоефективни се разкрива огромен потенциал за икономии. Емисиите на CO2 биха могли да бъдат намалени устойчиво в цял свят.

 

 

Помпената технология на Wilo се използва в областите отопление, охлаждане, климатизация, водоснабдяване и отводняване на отпадъчни води, както и за индустриални приложения.

 

В рамките на Wilo-Energy Solutions компанията представя 6 модела, които предлагат оптимална енергийна ефективност за почти всяко приложение:

 

  • Wilo-Stratos MAXO
  • Wilo-Stratos MAXO-Z
  • Wilo-SiBoost Smart Helix Excel
  • Wilo-EMU TRE 326
  • Wilo-Stratos GIGA

Допълнителна информация за инициативата на Wilo може да откриете тук.

     
Източник: Вило

Ключови думи: Вило   Wilo   помпена технология   отпадъчни води  

Област: ВиК  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...