Water Bulgaria  

Innovation Starter Accelerator финансира идеи за управление на водите

14.01.2021   |   Бизнес
 

Стартиращи компании с решения в областта на интелигентните градове, чистата вода и централното отопление могат да кандидатстват за кохорта 3/2021 в Innovation Starter Accelerator до края на февруари т. г. Innovation Starter Accelerator е с мандат да финансира идеи на предприемачи в най-ранния етап от тяхното развитие - валидиране на идеи и MVP (минимален жизнеспособен продукт/прототип). През 2020 г. бяха обучени 20 компании.

През 2020 г. Софийска вода, част от Veolia, подписа 5-годишен меморандум за сътрудничество с агенцията за иновации Innovation Starter. Това е първият съвместен инвестиционен прзорец на Innovation Starter Accelerator и Софийска вода. Те ще предоставят техническа подкрепа, обучение, менторство и валидиране в реална корпоративна среда на иновациите на 10 компании чрез достъп до инфраструктура. Innovation Starter Accelerator ще предостави и финансова подкрепа на избраните кандидати.

Допустимите компании трябва да бъдат специализирани в предоставянето на решения в управление на водите - интелигентно измерване на потреблението на вода, прогноза за потреблението на вода, мониторинг и анализ на качеството на водата, сензори и IoT и др.

     
Източник: Софийска вода; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Софийска вода   Innovation Starter Accelerator  

Област: ВиК  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...