Water Bulgaria  

Проведе се семинарът за нови технологии в управлението на водите по проект LYSIS - 20.08.2020

20.08.2020   |   Начало»Събитията
 

На 14 август т. г. в Благоевград се проведе обучителен семинар по проект "LYSIS - Съвместни действия за разработването и прилагането на нови технологии за оптималното управление на водните ресурси в градска среда" по Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014 – 2020 г., съобщиха на сайта на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ). Лектор на семинара беше инж. д-р Тодор Стоянов.

В събитието взеха участие представители на районни администрации, общински експерти, служители от ВиК дружества и представители на екоорганизации. Основна тема на мероприятието бяха най-новите и иновативни технологии, свързани с управлението на водните ресурси в градска среда, както и значението им за подобряване качеството на живот на гражданите и опазване на околната среда.

По време на семинара бяха обсъдени нормативната база по отношение на управлението на водните ресурси, влиянието на изменението на климата върху водния сектор и екосистемните услуги.

     
Източник: ЕСИФ

Ключови думи: ЕСИФ   управление на води  

Област: ВиК  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Акварор - Бояджиев и Синове
Последно от Събитията
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...