Water Bulgaria  

Международната конференция "Управление на отпадъчни води" ще се проведе в Киев - 03.10.2020

03.10.2020   |   Начало»Предстоящо
 

В периода от 6 до 7 октомври т. г., в Киев, Украйна, ще се проведе Международната конференция "Управление на отпадъчни води" (WWW 2020). Организатор на специализирания ВиК форум е Business-Forum.

Програмата на събитието предвижда провеждането на множество панелни дискусии с участието на украински и международни специалисти в сектора. По време на събитието ще бъдат представени съвременни решения в сферата на информационните технологии и системи за счетоводство, мониторинг и автоматизация на ВиК управлението.

Освен това е предвидено представяне на оборудване и машини за диагностика и почистване на тръбопроводи. В дискусиите заляга и темата за инженерните мрежи за водоснабдяване и отвеждане: тръби, помпи, материали и оборудване за изграждане, диагностика и ремонт на тръбопроводи; безизкопни технологии; системи за отводняване на бури, контрол на наводненията.

Сред останалите теми във форума са: Оборудване и технологии за пречистване на отпадъчни води; Рециклиране и обезвреждане на седименти и утайки, енергия от биогаз; Финансиране и инвестиции в украинската водна промишленост; Лаборатории в областта на околната среда; Местни (украински) съоръжения за пречистване на отпадъчни води; Третиране на инфилтрат от депа за твърди битови отпадъци; Промишлена вода в металургични, нефтохимически, ХВП и фармацевтични индустриални комплекси.

Повече информация ще намерите тук.

     
Източник: WWW 2020; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: WWW 2020   Business-Forum   отпадъчни води   третиране на води   утайки   ПСОВ  

Област: ВиК  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...