Water Bulgaria  

Интелигентни помпени системи ще са сред акцентите на Water Tech Expo 2019

27.02.2019   |   Събитията
 

Разнообразие от решения за всички сфери на индустрията ще открие бизнесът на предстоящото изложение Water Tech Expo 2019 от 6 до 8 март в Интер Експо Център, информират организаторите.

На посетителите ще бъде демонстриран електроискров дефектоскоп, който открива течове и дефекти в хидроизолационните покрития на покриви, резервоари, басейни. HERZ пък ще предложи машина, заваряваща автоматично с горещ въздух полимерни хидроизолационни платна. На изложението индустрията ще открие и помпи и помпени системи за битово и промишлено водоснабдяване.

"Първата в света помпена система за отпадъчни води с вградена интелигентност ще бъде сред предложенията на Water Tech Expo. Напълно интегрирана, тя предлага съчетание между софтуерни функции и най-съвременен хардуер. Водещата на пазара технология N-работно колело осигурява висока ефективност и работа без задръстване. Помпената система Flygt на световния лидер в помпените системи Xylem е подходяща за изпомпване на всички видове отпадъчни води и спестява до 70% от разходите за енергия. Технологията предлага ефективно управление на активите – резервните наличности могат да бъдат намалени с до 80%", съобщават от ИЕЦ.

Организаторите информират още, че сред технологичните нововъведения на изложението ще бъдат и помпите на Lowara (Италия), които използват двигател от най-висок клас и разполагат с вградена интелигентна система за управление на няколко помпи едновременно. За нуждите на фармацията, медицината, производството на козметични продукти и машиностроенето на Water Tech Expo ще заработи инсталация за електродейонизация за производство на ултрачиста вода, която действа в постоянен режим на работа, без използване на химикали и консумативи, и работи с контролер с цветен сензорен дисплей Siemens SIMATIC.

"Технологията Direct Pipe на Herrenknecht изгражда тръбопровод само в една стъпка. Тя дава възможност за инсталиране на тръбопроводи във всякакъв вид почви и геология. Този метод съчетава предимствата на микротунелирането и HDD технологията и позволява бързо и високоикономично инсталиране на тръбопроводи с дължина над 1500 м. Ще бъде представен и уеб-базиран ГИС софтуер с разнообразие от специализирани модули. Многообразие от решения за хранително-вкусовата индустрия допълва широката гама продукти на Water Tech Expo. Компактна инсталация за предварително механично третиране на отпадъчни води на италианската марка WAMGROUP пречиства водата още в канализацията. Компанията предлага системи за пречистване на води в селското стопанство и хранително-вкусовия бранш", разкриват от ИЕЦ.

За обществения сектор – хотели, училища, детски градини, спортни центрове, болници, от изключителна полза са дозиращи помпи в борба с бактериите. Система от дозиращи помпи автоматично пречиства водата от бактериални видове от рода Легионела, при която модул за комуникация изпраща мобилни текстови съобщение с резултатите.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Интер Експо Център   Water Tech Expo  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...