Water Bulgaria  

БАВ организира семинар "Планове за оценка на риска на водоснабдяването"

 

Българска асоциация по водите (БАВ) ще проведе практически семинар "Планове за оценка риска на водоснабдяването" на 5 март т. г. в Учебен център АКВАХИМ в София. За участие в събитието са поканени представители на Министерството на здравеопазването, Министерство на регионалното развитие и благоустройството и Министерството на околната среда и водите.

На семинара ще бъдат представени анализите на работната група за изготвяне на методика за оценка риска на водоснабдяването, създадена по време на конференцията "Качество и контрол на питейните води" през 2018 г., примери от практиката на най-напредналите в тази дейност ВиК оператори и международния опит на партньори на БАВ. Сред основните теми ще бъдат нормативната уредба по отношение на изготвяне на Планове за оценка на риска на водоснабдяването, концепцията на Световната здравна организация по отношение на разработването на тези документи, подходите и принципите за оценка на риска по отношение на микробиологичните опасности при питейните води и др.

Крайният срок за записване за участие в семинара е 22 февруари. Допълнителна информация и форма за регистрация може да намерите на сайта на БАВ.


 

     
Източник: БАВ

Ключови думи: БАВ   водоснабдяване   оценка на риска  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обучения/Семинари

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...