Water Bulgaria  

Конференция за намаляване загубите на вода във водоснабдителни системи

30.10.2018   |   Предстоящо
 
На 30 октомври т.г. в Интер Експо Център, София, ще се проведе 9-ото издание на конференцията, посветена на темата "Намаляване загубите на вода във водоснабдителните системи". Събитието се организира от Българска асоциация по водите (БАВ) с подтемата – иновативни технологии и апаратура. От БАВ ще акцентират върху нововъведенията в техническите средства за отчитане и намиране на загуби на вода като течове, кражби и др.
 
Конференцията се осъществява с подкрепата на EWRA – Европейската асоциация по водни ресурси. По време на форума ще бъдат разгледани добри практики и ще бъдат препоръчани най-нови подходи за по-ефективно управление на ВиК системите, с акцент върху намаляване загубите на вода.
 
Участие в инициативата ще вземат редица ръководители и експерти от ВиК сектора, представители на специализирани фирми, представители на институциите и научните среди от страната, както и международни специалисти по темата.
 
Сред разгледаните теми ще бъдат: Нормативна уредба и институционална рамка; Иновативни решения за намаляване на физически и търговски загуби на вода; Проблеми при намаляване на търговските загуби на вода; Поставяне на реалистични цели и тяхното поддържане; Подходи за намаляване загубите на вода, използвайки предимствата на DMA; Софтуерни решения за намаляване загубите на вода.
 
Допълнителна информация може да намерите на сайта на БАВ.
     
Източник: БАВ

Ключови думи: БАВ   BWA   EWRA   загуби на вода    

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...