Water Bulgaria  

Приключи първият етап от проекта за воден цикъл на Долна Митрополия - 14.06.2018

14.06.2018   |   Начало»Проекти
 
С официална церемония на 7 юни т. г. бе открит обект "Водопроводна и канализационна мрежи на гр. Долна Митрополия (етап І) и довеждащ колектор към ПСОВ". Реализацията е част от проекта за интегриран воден цикъл Плевен - Долна Митрополия, който се изпълнява с европейско съфинансиране по линия на Оперативна програма "Околна среда 2014-2020 г.".
 
В рамките на проекта е изградена 23 932 м водопроводна мрежа, както и второстепенна канализационна мрежа и главни колектори за битови води с дължина 22 849 м. Строително-монтажните работи по реализацията са на обща стойност над 17,4 млн. лева без ДДС.
 
Проектът "Интегриран воден цикъл Плевен - Долна Митрополия" е със срок за изпълнение 3 години, а инвестицията в него е повече от 117 млн. лв. с ДДС. От новата ВиК инфраструктура ще могат да се възползват около 13 хил. жители на общината, а над 111 хил. души ще бъдат облагодетелствани от подобреното пречистване на отпадъчните води.
     
Източник: Община Долна Митрополия

Ключови думи: Община Долна Митрополия   ПСОВ   интегриран воден цикъл   ВиК инфраструктура  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...