Water Bulgaria  

Corrosion Prevention Balkans ще представи начини за намаляване на разходите от корозия

28.06.2018   |   Предстоящо
 
Темата за корозията ще бъде във фокуса на Corrosion Prevention Balkans – международната конференция и паралелна изложбена зона, която ще се проведе на 28 и 29 юни в Пловдив. Регистриралите се за участие в конференцията до 6 юни ще получат отстъпка.
 
Експерти от 9 държави ще споделят своя практически опит в рамките на събитието. Участието в изявата е отлична възможност за създаване на полезни контакти и намиране на решения как да се удължи срокът на експлоатация на съоръжения, инсталации, сгради и се намалят разходите по поддръжка, поясняват организаторите от Виа Експо.
 
“Проблемът с корозията често се подценява от хората от бизнеса и държавни институции“, констатира един от лекторите - проф. д-р Шмит (президент на Международния съвет по корозията, член на Борда на Световната организация по корозия). Той ще анонсира нов електрохимичен измервателен уред за онлайн мониторинг на корозията. Д-р Ернинг от Федерален институт за изследване и тестване на материали, Германия, ще говори за необходимостта от тестване на тежките метали във водата.
 
Факторите, които предизвикат корозия на тръбопроводи и резервоари за суров нефт, катодна защита, антикорозионни системи и защитни покрития, пясъкоструйно оборудване и камери за бластиране, метод за пряка оценка на външната корозия ще са сред дискутираните теми. В специално обособена зона няколко компании ще покажат новото от своята продуктова гама.
 
„Станете част от Corrosion Prevention Balkans”, приканват организаторите. "Бизнесът ви се нуждае от знания и нови решения, а не от излишни разходи за ремонти".
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Corrosion Prevention Balkans   корозия  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Сентра ООДКселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...