Water Bulgaria  

Дискусионен форум ще обсъди заетостта във водния сектор

23.05.2018   |   Предстоящо
 

На 23 май т. г. в Парк хотел Москва ще се състои дискусионен форум на тема "Подобряване на капацитета на заетите лица във водния сектор в България". Събитието се организира от Българска асоциация по водите (БАВ) в изпълнение на проект "Насърчаване на заетостта във водния сектор", в чиято реализация БАВ си партнира с Унгарската асоциация по водоснабдяване.

Платформата цели обсъждане на план за насърчаване на заетостта във водния сектор у нас на база на проучване на добри практики, иновативни подходи и методи в работата на Унгарската асоциация по водоснабдяване.

В събитието са поканени да се включат представители на ВиК дружества, Комисията за енергийно и водно регулиране, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на околната среда и водите, Министерството на образованието и науката, Министерството на труда и социалната политика, Агенцията по заетостта, центрове по професионално обучение, Националната агенция по професионално образование и обучение, образователни и бизнес организации и др.

За участие в събитието е необходима регистрация.

С предварителната програма на форума може да се запознаете тук.

     
Източник: БАВ; снимка: Dreamstime

Ключови думи: БАВ   ВиК сектор   заетост   Унгарска асоциация по водоснабдяване  

Област: Предстоящо  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...