Water Bulgaria  

Румънски производител на химикали за индустриално водопречистване търси дистрибутори

03.05.2018   |   Бизнес
 

Румънска компания производител на химикали за индустриално водопречистване търси специализирани дистрибутори, работещи в областта на третирането на вода и защитата от корозия и отлагания на парни котли в промишлени обекти от България, Унгария и Сърбия, съобщават от Enterprise Europe Network.

Фирмата е специализирана в предлагане на цялостни услуги за пречистване на вода в парогенераторни блокове и професионална консултация и решения за химичния режим и предотвратяване на корозията във вътрешността на котлите във веригата вода-пара-кондензат. Сред приложните области на химикалите за водопречистване и защита на промишлени котли на румънския производител са електроцентрали, нефтохимични съоръжения, когенерацонни инсталации, фабрики и др. Решенията на компанията осигуряват защита срещу корозия на всички метални повърхности и спомагат за предотвратяването на карбонатни отлагания и микробиологичен растеж.

Портфолиото на фирмата обхваща химически продукти в областта на корозионните инхибитори с екологосъобразен състав на основата на полиамини и полиакрилати, които успешно заместват използването на традиционния хидразин хидрат при третирането на вода в парни котли и системи.

Повече информация относно възможностите за търговско коопериране с румънската компания може да намерите тук.

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   индустриално водопречистване   парни котли   парогенераторни блокове   корозионни инхибитори  

Област: Бизнес  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Бизнес

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...