Water Bulgaria  

Expoapa 2018 ще демонстрира ВиК решения за повишаване на ефективността - 14.06.2018

14.06.2018   |   Начало»Предстоящо
 

Дунавският регионален воден форум за Източна Европа Expoapa, организиран ежегодно от Румънската водна асоциация (ARA), ще се състои между 14 и 16 юни т. г. в Букурещ. Международното събитие по традиция ще включва специализирана техническа конференция и изложение за технологии, оборудване и цялостни решения, насочени към повишаване на ефективността във ВиК сектора.

Сред водещите експонати на изложбените щандове тази година ще бъдат продукти, системи и инсталации в сферата на питейните и отпадъчни води, включително: кранове, вентили, помпи, интелигентни водомери, стъклокерамични тръби за водоснабдяване и канализация, тръбни системи от сферографитен чугун, полиетиленови тръби за ВиК, механизирани системи за тунелиране, сондажно оборудване и др. В областта на мониторинга и управлението на инсталациите за питейни и отпадъчни води изложителите ще демонстрират новости при инструментите за измерване на параметрите във връзка с качеството на водите, системи за управление на водоснабдителни и канализационни системи, апаратура за регистриране на загуби на вода, интелигентни решения за отдалечено наблюдение на водни мрежи и интегриран мениджмънт на съоръжения за пречистване на отпадъчни води и др.

Събитието е насочено към всички специалисти във водния сектор, включително производители и доставчици на ВиК решения, ресурсни мениджъри, ВиК оператори, подизпълнители, проектанти, консултанти и др.

     
Източник: ARA

Ключови думи: Expoapa   ARA   воден сектор   ВиК технологии  

Област: Предстоящо  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...