Water Bulgaria  

Обсъдиха бизнес плана за развитие на ВиК Добрич

15.02.2018   |   Проекти
 

Актуални въпроси, свързани с дейността на ВиК Добрич, бяха дискутирани на среща с граждани, организирана от председателя на Асоциацията по ВиК на обособена територия и областен управител на Добрич Красимир Кирилов.

В събитието взеха участие заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Малина Крумова, членове на Борда на директорите на дружеството, както и изпълнителният му директор инж. Тодор Гикински, кметове и представители на местната власт от общините в областта.

Теми на срещата бяха нарастналият обществен интерес към проблемите на водния оператор и внесеният за одобрение бизнес план за настоящия регулаторен период - 2017-2021 г. Жителите на гр. Добрич и областта имаха възможност да отправят своите въпроси във връзка с дейността на ВиК Добрич към ръководството му и към заместник-министър Крумова.

Бяха обсъдени и възможности за повишаване качеството на услугите на дружеството в контекста на внесения за одобрение бизнес план за развитието му, в който са залегнали инвестиции, насочени към това.

Зам.-министър Крумова припомни, че в момента се изготвя нов проект на закон за водния сектор, чрез който да се регулира дейността на водните оператори, за да се повиши именно качеството на услугите за гражданите.

     
Източник: ОА Добрич

Ключови думи: ВиК Добрич   АВиК   ВиК услуги  

Област: Бизнес  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...