Water Bulgaria  

Конференция за пречистването на отпадъчни води ще се проведе в София

21.11.2017   |   Предстоящо
 

Национална конференция "ОП Околна среда и Програмата за развитие на селските райони в периода 2014-2020 г." ще се проведе на 21 ноември т. г. в София хотел Балкан.

В рамките на събитието, организирано от Камарата на строителите в България и Българската асоциация по водите, ще бъдат дискутирани най-належащите въпроси в областта на пречистването на отпадъчните води на населените места. Лектори от различни институции и общини ще изнесат доклади и презентации на успешно реализирани проекти.

Основни теми на конференцията са: състояние на ВиК сектора – финансиране, проектиране, строителство и експлоатация; новите технологии и практики у нас и в чужбина; качеството на предлаганите за финансиране проекти и критериите за тяхната оценка; ролята на отговорните фактори и съответните парламентарни комисии, централната администрация, общините, ВиК дружествата и неправителствените браншови организации за ускоряване на процесите, свързани с развитието на ВиК сектора, и др.

     
Източник: БАВ; снимка: Dreamstime

Ключови думи: БАВ   КСБ   отпадъчни води  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...