Water Bulgaria  

Изграждат канализация по основна пътна артерия в Горна Оряховица

06.07.2017   |   Проекти
 
В Горна Оряховица стартира изграждането на канализация по ул. "Иван Момчилов", която е една от основните пътни артерии в източната промишлена зона на града. Работният участък е с обща дължина 1137,5 м, а по протежението му се намират близо 30 фирми и организации.
 
Изкопните работи ще се извършват от кръстовището на ул. "Иван Момчилов" с ул. "Цар Освободител" (Колдъс) нагоре към кръстовището със "Свети княз Борис I", като ще се работи на къси отсечки от шахта до шахта. Дейностите ще включват и изграждане на 48 дъждоприемни и 27 ревизионни шахти, както и 30 сградни отклонения.
 
Предвижда се изпълнението на проекта да приключи за период от 3 месеца. Финансирането на стойност 1 167 000 лв. се предоставя от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС). След приключването на този етап ще се премине към пълно преасфалтиране, изграждане на тротоари и подмяна на улично осветление, съобщиха от община Горна Оряховица.
     
Източник: Горна Оряховица

Ключови думи: Горна Оряховица   канализация   ПУДООС  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...