Water Bulgaria  

ПУДООС одобри за финансиране 6 проекта за управление на водите

29.06.2017   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) одобри за финансиране общо 6 проекта за управление на водите. Те ще бъдат реализирани в община Стамболийски, община Суворово, община Мадан, община Аксаково, община Добричка и община Оряхово.
 
В община Стамболийски одобреният проект е за изграждане на канализация в квартал "Полатово", за което ще бъдат отпуснати близо 600 хил. лв. В Суворово пък ще бъде изградена канализационна мрежа и ще бъде подменена канализационната мрежа по улиците "Хан Крум", "Кочо Честименски" и "Ильо Войвода" с финансиране от над 825 хил. лв.
 
Подобектите "Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в кв. "Шаренка" и "Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в кв. "Възраждане" са част от одобрения проект в община Мадан. Той е на стойност до над 753 хил. лв.
 
В община Аксаково ПУДООС одобри проекта за "Доизграждане на битови канализационни клонове и подмяна на част от водопроводната мрежа в гр. Игнатиево" на стойност над 2,4 млн. лв. В Добрич е одобрена подмяната на водопровод в село Стожер, където ще бъдат отпуснати близо 295 хил. лв., а в Оряхово за реконструкцията и доизграждане на вътрешна ВиК мрежа ще бъдат отпуснати над 2,6 млн. лв.
     
Източник: МОСВ

Ключови думи: МОСВ   водни проекти   управление на водите  

Подобни статии
Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...