Water Bulgaria  

Сръбска компания за ВиК проектиране и управление на проекти предлага партньорство

13.04.2017   |   Бизнес
 
Сръбска компания, предлагаща консултантски услуги и управление на проекти във водния сектор и обработката на градски отпадъчни води търси партньори в страните от Европейския съюз. В момента дружеството развива дейност както на местния пазар, така в пазарите на Северна Африка, бившия Съветски съюз и бивша Югославия.
 
Компанията предлага пълен набор от услуги по управление на проекти, свързани с: водоснабдителни системи (тръбопроводи и помпени станции); съоръжения за съхранение и третиране на отпадъчни води; градска канализация и пречистване на градски води; управление на отпадъчни води на мостове и магистрали; напоителни системи; планиране и проектиране на цялостна ВиК инфраструктура, както и на ИТ приложенията, свързани с нея. Услугите включват разработка на хидравлични и хидроложки модели, калибриране, анализ на мрежата и поддръжка на инфраструктурата. Сред използваните от специалистите на фирмата софтуерни решения за хидравлично моделиране са EPANet, EPASWMM, WaterCAD/Gems, SewerCAD/Gems и Hammer.  
 
Компанията се интересува от работа по проекти от голям мащаб в качеството на подизпълнител. Подробности може да откриете в сайта на EEN.
     
Източник: EEN; Снимка: Pixabay

Ключови думи: EEN   обработка на води   ВиК инфраструктура  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...