Water Bulgaria  

Вода София ще представи широка гама от пречиствателни станции

02.03.2017   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Редица технологии и решения за водния бранш и за обработката на течности в голям диапазон индустриални производства ще бъдат представени от участниците на международното изложение Вода София, което ще се проведе от 4 до 6 април т.г. в Интер Експо Център (паралелно с Machtech & Innotech Expo). Над 40% е делът на новите участници, като сред тях са фирми от Турция, Полша, Румъния, Италия и Германия.
 
Камартон България ще презентира индустриални помпи, пригодени за извличане на подпочвени води, помпи за строителството и минното дело, дренажни и шламови такива. Помпените станции и извеждането на мръсни и отпадъчни води също са акцент на компанията.
 
От Лабораторна Техника Инженеринг ще представят система за превръщане на чешмяна вода в ултра чиста, която може да се използва за лабораторни нужди. Освен това ще бъдат показани и стереомикроскопи и дигитални камери със специализиран софтуер.
 
Фирма Екотим Инженеринг пък ще представисвоите биологични пречиствателни станции за отпадъчни води. Те третират битови отпадъчни води от къщи, хотели, административни сгради, цехове и други обекти, където липсва централна градска канализация или свързването към нея е невъзможно, поясняват организаторите от ИЕЦ.
В изложението ще се включи и Аквастарт - компанията ще предложи компактни помпени станции за битови отпадни води с вграден режещ механизъм, които позволяват монтаж зад тоалетна чиния или в шкаф и стена. Burkert Fluid Control Systems пък ще участват с множество продукти, включително кустомизирани пневматични вентилни острови и системи за автоматизация AirLINE, модулни блокове за вентили, връзка към различни сензори и др.
 
Комбинираната технология за пречистване с активна утайка пък ще е акцент от участието на ХАФИ Проджект & Технолоджи.
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Вода София   Камартон България   Лабораторна Техника Инженеринг   Екотим Инженеринг   Аквастарт   Burkert Fluid Control Systems   ХАФИ Проджект & Технолоджи  

Подобни статии
Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...