Water Bulgaria  

БАВ провежда курс за обучители по енергийна ефективност

 
Българската асоциация по водите (БАВ) ще стане Център за обучение по енергийна ефективност като част от програмата Дунавско партньорство за обучение (D-LeaP), съобщиха от асоциацията. В тази връзка БАВ търси експерти, които да минат през курс за обучители по енергийна ефективност във ВиК операторите.
 
Инициативата за Център по обучение по енергийна ефективност се осъществява със съдействието на Международната асоциация на ВиК Операторите по поречието на р. Дунав (IAWD) и Дунавска водна програма (DWP), като разходите за самото обучение ще бъдат поети от DWP.
 
Изискванията са 4 години бакалавърска степен, като предимство е и магистърска степен, в областите машинно инженерство, електроинженерство, индустриални процеси или топлотехника. Кандидатите трябва да имат 8-годишен област в областта на енергийната ефективност или 12-годишен опит в поддръжката на предприятия/сгради, 5-годишен опит в обследването за енергийна ефективност, опит в областта на икономическата оценка на проекти и структурите за проектно финансиране, добри преподавателски умения, както и да владеят английски език.
 
Заинтересованите кандидати могат да изпратят CV на bwa.sofia@gmail.com в срок до 20 февруари т.г.
     
Източник: БАВ

Ключови думи: БАВ   енергийна ефективност   D-LeaP   IAWD   DWP  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обучения/Семинари

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...