Water Bulgaria  

Община Гулянци откри търг за реконструкция на водопроводна мрежа

Община Гулянци стартира процедура за избор на изпълнител, който да извърши строително-монтажни работи (СМР) на обект "Реконструкция на част от вътрешната водопроводна мрежа на с. Милковица етап 1".
 
Предметът на обществената поръчка включва изграждане на тръбопроводи, включително доставка на всички материали, изкопни работи, инсталационни работа, строителни работи и възстановяване на пътната настилка, както и изграждане на всички необходими връзки за къщите и сервизно обслужване. Крайната цел при изпълнението е да се намалят големите течове от водоснабдителната мрежа и да се извадят от употреба азбестовите тръби за водоснабдяване с питейна вода.
 
Изискванията са водопровода да се изпълни от ПЕВП тръби, РЕ100 с ред на налягане PN 10 по БДС 13230-76г. Водопроводната мрежа е оразмерена така,че напорите в нея да не надвишават 65м.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 1 400 000 лв.
Крайният срок за подаване на заявление за участие е 2 февруари т.г.
 
Подробности за техническата спецификация на поръчката, както и документи за участие в процедурата можете да видите в сайта на общината.
     
Източник: Община Гулянци; Снимка: Pixabay

Ключови думи: Община Гулянци   водопроводна мрежа   с. Милковица   ПЕВП тръби  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...