Water Bulgaria  

По-ниска такса за регистрация за изложението Вода София - 01.12.2016

01.12.2016   |   Начало»Бизнес
 

Следващата година специализираното изложение Вода София 2017 ще се проведе от 4 до 6 април 2017 г. в Интер Експо Център и ще предостави 20% отстъпка от цената за регистрация, съобщиха организаторите на събитието.

Вода София ще се фокусира върху теми като рационално използване на водата, устойчиво управление на рисковете от наводнения и други природни бедствия, както и върху съвременните информационни и комуникационни технологии за рационалното управление на водните ресурси. 

През 2017 г. събитието ще осигури платформа за представяне на технологии за вододобив, водоснабдяване, рехабилитация и изграждане на ВиК за пречистване на питейни и отпадъчни води, системи и съоръжения за поддържане, контрол и почистване на водни басейни и др.

Тази година се очакват още повече посетители и по-голямо разнообразие от предлагани висококачествени продукти и услуги. Това усилва конкуренцията, което от своя страна дава тласък на развитие за всички участници, споделят представители на компаниите, включили се в изложението.

До 20 януари 2017 г. организаторите предоставят възможност на заинтересованите компании да се възползват от 20% отстъпка за ранни записвания. С това те целят да се насърчи активното участие и на по-малки фирми, което от своя страна ще допринесе за разрастването на професионалния форум.

Вода София ще се проведе паралелно с водещото в страната изложение за индустриална техника Machtech & Innotech Expo.

     
Източник: Вода София

Ключови думи: Вода София   търговско изложение   технологии за вододобив   водни технологии   промоционални записвания  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...