Water Bulgaria  

ВиК Габрово търси доставчик на водопроводни и канализационни тръби

ВиК Габрово обяви обществена поръчка, състояща се от четири основни позиции, с предмет доставка на тръби за изграждане на външни канализационни системи, водопроводи за питейно-битови нужди и фитинги за нуждите на дружеството.

Канализационните тръби следва да са полиетиленови, гофрирани, двуслойни, отговарящи на стандарти от типа БДС EN 13476-3, и гаранционен срок минимум 30 години от датата на полагането.

Част от тръбите за питейно-битовите нужди трябва да са полиетиленови с висока плътност и устойчивост на пукнатини (РЕ100RC), двуслойни до ф400 мм и с оцветен обемноинтегриран защитен слой. Тази позиция изисква тръбите да са конструирани за алтернативно полагане (открито полагане без пясъчно легло) и с опция за свързване чрез стандартни фитинги на челна заварка и на електрозаваряване.

Другите две обособени части от поръчката включват доставка на фасонни части и доставка на полиетиленови водопроводни тръби с висока плътност за стандартно полагане.

Крайният срок за подаване на заявления за участие е 22 ноември т.г. Общата прогнозна стойност на поръчката е 181 000 лв. Подробности за и документи за участие можете да намерите на сайта на ВиК Габрово.

 

     
Източник: ВиК Габрово

Ключови думи: ВиК Габрово   канализационни тръби   водопроводни тръби   обществена поръчка  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...