Water Bulgaria  

Среща на високо равнище Water4Growth

28.09.2016   |   Предстоящо
 

Среща на високо равнище Water4Growth, организирана от Great Water Cities и други организации, ще се проведе в Орхус, Дания на 1 и 2 ноември т.г., съобщиха от Федерацията по водата и околната среда (WEF). Great Water Cities е обединение от предприятия, характеризиращи се с бърз икономически растеж и устойчивост на развитие във ВиК сектора.

Срещата на високо равнище Water4Growth ще събере лидери от международен ранг с цел фокусиране върху проблема за устойчивостта и това как устойчивите градове могат да продължат да се развиват икономически чрез различни видове партньорства в областта на водоснабдяването и преработката на вода.

Основни спонсори на срещата са датската Асоциация за питейна и отпадъчна вода и Федерацията по водата и околната среда (Вирджиния, САЩ).

Срещата ще осигури на лидери във водния сектор възможността да споделят опит и да се запознаят с различни практики за привличане на клиенти, усъвършенстване на иновациите и подобряване цялостното качество на живот, откроявайки връзките между икономическия растеж и ВиК сектора, където водата се очертава като основен източник на развитие.

Очаква се конференцията да бъде посетена от водещи представители на различни компании и организации, работещи в областта на водата, представители на академичната и научна сфера и редица държавни и общински лица.

     
Източник: WEF

Ключови думи: WEF   Great Water Cities   Water4Growth 2016  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...