Water Bulgaria  

КЕВР обсъди ценовите заявления на шест ВиК дружества

19.05.2016   |   Бизнес
 
По време на открити заседания, организирани от КЕВР, бяха обсъдени внесените заявления от ВиК оператори за утвърждаване на цените на водоснабдителните и канализационни услуги. Срещите бяха излъчени и онлайн на страницата на КЕВР с цел разширяване на публичността и прозрачността.
 
Разгледани бяха докладите по ценовите предложения на шест дружества – "Водоснабдяване и канализация" ЕООД, Смолян, "Водоснабдяване и канализация" ЕАД, Бургас, "Водоснабдяване и канализация" ЕООД, Пловдив, "Водоснабдяване и канализация" ЕАД, Свищов, "Водоснабдяване и канализация" ЕООД, Русе, "Водоснабдяване и канализация" ООД, Перник. По заявленията на ВиК операторите бяха организирани и обществени обсъждания, в които се включиха и представители на Българската асоциация по водите, Съюза на ВиК операторите, Националния браншови синдикат "Водоснабдяване" – КНСБ, федерация "Строителство, индустрия и водоснабдяване", както и ръководството на местни власти.
 
Окончателното решение на КЕВР по внесените заявления за цени на дружествата ще бъде обявено след закрито заседание на регулатора, което ще се проведе на 31 май т.г.
     
Източник: КЕВР

Ключови думи: КЕВР   ВиК   БАВ   КНСБ  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...