Water Bulgaria  

Специализиран семинар за ВиК оператори и експерти - 06.04.2016

06.04.2016   |   Начало»Предстоящо
 
Българската асоциация по водите организира специализиран семинар, предназначен за ВиК оператори, проектанти и представители на официални институции, който ще се проведе на 6 април т.г.
 
Целта на семинара е да представи метод за динамично сравнение на разходи (ДСР), който помага при проектирането, обществените поръчки и изпълнението на ВиК инфраструктура, като улеснява взимането на добре обосновани и професионални решения. Специално внимание пък ще бъде обърнато на законодателния пакет от мерки на ЕК за развитие на нова институционална рамка в кръговата икономика.
 
"При нея използваните суровини и материали се разделят на две групи: биологични – предназначени да се върнат по безопасен път в биосферата и технически – така подбрани, че да могат отново да бъдат използвани за нови, висококачествени продукти", обясняват от БАВ.
 
Сред останалите теми на семинара ще бъдат:, законодателната рамка на Европейския съюз, Директива 2014/21/ЕС на Европейския парламент и на Съвета, както и ключовата роля на обществените поръчки в стратегията "Европа 2020" за интелигентен, устойчив и приобщаващ растеж.
 
За регистрация и повече информация може да посетите сайта на БАВ.
     
Източник: БАВ; Снимка: Rgbstock

Ключови думи: БАВ   BWA   динамично сравнение на разходи   кръгова икономика  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...