Water Bulgaria  

Осма международна конференция Булаква 2016

Международната конференция за перспективите и реформите в отрасъл ВиК Булаква 2016 ще се проведе за осми път на 5 април т. г. в рамките на юбилейното десето издание на изложението Вода София. Събитието се организира от Българската асоциация по водите (БАВ) със съдействието на Интер Експо Център и Съюза на ВиК операторите в България, а основната му тема тази година ще е "Иновативни решения в полза на ефективни ВиК услуги".
 
Целите на конференцията са да акцентира върху приоритетите, перспективите и изискванията за по-ефективна работа, поставени пред отрасъл ВиК, както и да представи на участниците добри практики и идеи.
 
"Големите проекти в сектора и значителните нужди от инвестиции за покриване на изискванията на законодателството на ЕС в областта на околната среда, които предстоят да бъдат реализирани, изискват мобилизирането на целия национален управленски, експертен и изпълнителски ресурс. Оперативните програми и реформите в отрасъл ВиК откриват възможност за внедряване на иновативни технологии, материали и съоръжения, както и адекватни управленски и финансови подходи", коментират организаторите от БАВ.
 
Сред основните теми на форума ще са: иновативни технологии, материали и съоръжения; енергийна ефективност в сектора; съвременни технологии за третиране на отпадъчни води и утайки; икономично използване на водните ресурси; ИКТ решения (GIS, SCADA, ERP) и др.
     
Източник: БАВ

Ключови думи: БАВ   Вода София   Булаква   Интер Експо Център   енергийна ефективност   третиране на отпадъчни води и утайки  

Подобни статии
Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...