Water Bulgaria  

Осма международна конференция Булаква 2016

05.04.2016   |   Предстоящо
 
Международната конференция за перспективите и реформите в отрасъл ВиК Булаква 2016 ще се проведе за осми път на 5 април т. г. в рамките на юбилейното десето издание на изложението Вода София. Събитието се организира от Българската асоциация по водите (БАВ) със съдействието на Интер Експо Център и Съюза на ВиК операторите в България, а основната му тема тази година ще е "Иновативни решения в полза на ефективни ВиК услуги".
 
Целите на конференцията са да акцентира върху приоритетите, перспективите и изискванията за по-ефективна работа, поставени пред отрасъл ВиК, както и да представи на участниците добри практики и идеи.
 
"Големите проекти в сектора и значителните нужди от инвестиции за покриване на изискванията на законодателството на ЕС в областта на околната среда, които предстоят да бъдат реализирани, изискват мобилизирането на целия национален управленски, експертен и изпълнителски ресурс. Оперативните програми и реформите в отрасъл ВиК откриват възможност за внедряване на иновативни технологии, материали и съоръжения, както и адекватни управленски и финансови подходи", коментират организаторите от БАВ.
 
Сред основните теми на форума ще са: иновативни технологии, материали и съоръжения; енергийна ефективност в сектора; съвременни технологии за третиране на отпадъчни води и утайки; икономично използване на водните ресурси; ИКТ решения (GIS, SCADA, ERP) и др.
     
Източник: БАВ

Ключови думи: БАВ   Вода София   Булаква   Интер Експо Център   енергийна ефективност   третиране на отпадъчни води и утайки  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...