Water Bulgaria  

Евротех с водещо портфолио от перисталтични помпи от испанския производител Boyser

01.12.2015   |   Бизнес
 

Евротех представя едно от най-новите си партньорства на българския пазар – с испанския производител Boyser. Добре познатата у нас фирма за внос на помпи и вентили с европейски произход Евротех стартира бизнес отношения с Boyser преди около година, за да установи едно ползотворно сътрудничество, което среща изискванията за качество на продукцията и високо ниво на клиентско обслужване.

"За Евротех, партньорството с Boyser е от изключително важно значение, защото произвежданите от тях перисталтични помпи изцяло покриват нуждата от абразиво- и химикоустойчиви помпи с възможност за "работа на сухо". Те допълват продуктовото ни разнообразие и ни дават възможност да отговорим на нуждите на нашите клиенти, предлагайки им няколко варианта за решаването на даден проблем", заяви за портала Water-Bulgaria.com инж. Диана Костова, която отговаря за продажбите на продуктите с марка Boyser в компанията.

"Bombas Boyser, S.L. е създадена през 1993 г. и е специализирана в производството на перисталтични (шлаухови) индустриални помпи, като над 75% от тях са за експорт. Към момента Boyser разполага с една от най-обширните продуктови гами по отношение на този тип помпи", допълни тя.

Портфолиото индустриални перисталтични помпи на Boyser включва сериите: DS-M за дозиране или прехвърляне на флуиди при ниски дебити и ниски налягания; AMP и FMP с подсилен гумен маркуч за работни налягания до 8 bar; както и RBT с подсилен гумен маркуч за работни налягания до 15 bar. Фирма Евротех предлага и пулсационни демпфери Flexodamp от Boyser, които позволяват по-добър контрол на дебита и правилна работа на аксесоарите, като същевременно удължават живота на маркуча.

"Предимствата на перисталтичните помпи Boyser са обусловени от начина на работа и простата им конструкция. Сред тях са: самозасмукване до 9 m.w.c.; безпроблемна работа на сухо, без необходимост от уплътнения в контакт с работния флуид; възможност за смяна на посоките на придвижване на флуида (реверсия). Всички модели от богатото портфолио на компанията са изключително устойчиви на абразивни флуиди и на корозия, осигуряват високо ниво на точност +/- 1% и в допълнение на това са икономични, лесни за поддръжка и за почистване“, разказва продуктовият мениджър за Boyser в Евротех инж. Костова.инж. Диана Костова,
инженер продажби в Евротех,
продуктов мениджър за BOYSER

     
Източник: Евротех

Ключови думи: Евротех   Boyser   перисталтични помпи  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...