Water Bulgaria  

Отстъпка за ранно записване на изложители на 10-ото юбилейно издание на Вода София

20.12.2015   |   Предстоящо
 

От 20% намаление ще могат да се възползват компаниите, които се включат за участие в предстоящото издание на специализираното изложение за воден мениджмънт Вода София до 20 декември т. г., обявиха организаторите от Интер Експо Център (ИЕЦ).

Десетото, юбилейно издание на форума, демонстриращ иновации и съвременни решения за управление на водните ресурси, което по традиция ще бъде реализирано в партньорство с Wasser Berlin, ще се проведе от 5 до 7 април 2016 г. в ИЕЦ София. Сред акцентите в програмата на събитието ще бъдат управлението на риска от наводнения и други природни бедствия, както и нови технологии и системи за предвиждането и предотвратяването им.

Богатата съпътстваща програма на изложението ще обхване множество семинари, дискусии и презентации, насърчаващи активното бизнес сътрудничество между български и чуждестранни компании и организации, ангажирани във водния сектор.

"Всяка година бизнесът и Българската асоциация по водите обединяват усилията си за решаване на проблемите във водния сектор. Вода София през годините се превърна във форум за най-новите технологии за поддържане и рехабилитация на ВиК, за пречистване на питейни и отпадъчни води, системи и съоръжения за поддържане на реки и язовири, контрол и почистване на водните басейни в страната. В същото време събитието е ефективна B2B платформа за обмяна на опит между представители на бизнеса от България и чужбина", коментират организаторите.
 
Паралелно с Вода София 2016 ще се проведат 44-ото издание на Булконтрола и 6-ото международно изложение Mactech & Innotech Expo.

"Обединяването им е изключително важно, защото на едно място ще се срещнат специалисти и ноу-хау от близки, свързани помежду си сектори. По време на Булконтрола и Mactech & Innotech ще се организират двустранни бизнес срещи за обмяна на опит и съвместно навлизане на нови пазари. Те ще се реализират със съдействието на Еnterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на Европейската комисия (ЕК) в подкрепа на малкия и средния бизнес", допълват от ИЕЦ.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Вода София   Булконтрола   Mactech & Innotech  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...