Water Bulgaria  

Ефективни технологии за ВиК сектора на десетото издание на Вода София - 05.04.2016

05.04.2016   |   Начало»Предстоящо
 

От 5 до 7 април 2016 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе десетото издание на ежегодната B2B специализирана изложба за водния сектор Вода София 2016.

По традиция в рамките на форума, организиран от ИЕЦ в партньорство с Messe Berlin (Wasser Berlin) и Българска асоциация по водите (БАВ), ще бъдат представени най-актуалните продукти и технологии във ВиК бранша. Сп. Екология & Инфраструктура за поредна година ще бъде официален медиен партньор на събитието.

"Вода София утвърди през годините своята роля за ускоряване внедряването на нови и прогресивни решения в управлението на водните ресурси и си превърна във форум за  демонстрация на постиженията и обмен на опит и добри практики между български и чуждестранни фирми", коментират организаторите.

На изданието си през 2016 г. изложбата ще представи ефективни технологии за вододобив, водоснабдяване, рехабилитация и изграждане на ВиК, за пречистване на питейни и отпадъчни води, системи и съоръжения за поддържане, контрол и почистване на водни басейни.

По време на форума БАВ отново ще организира конференция по актуални теми за развитието на бранша. Част от съпътстващата програма на изложението по традиция ще бъдат специализирани тематични семинари, дискусии и презентации.

Паралелно с Вода София 2016 ще се проведат 44-ото издание на Булконтрола и 6-ото международно изложение Machtech & Innotech Expo.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Вода София   Екология & Инфраструктура   БАВ   Machtech & Innotech   Булконтрола  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...