Water Bulgaria  

Софийска вода стартира стипендиантска програма за бъдещи ВиК инженери

 

Софийска вода обяви за втора поредна година стипендиантска програма за бъдещи инженери в сферата на ВиК. Програмата за учебната 2015–2016 г. отново е насочена към студентите от Хидротехническия факултет на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ).

Цел на инициативата е да се създадат възможности за кариерно развитие на най-амбициозните студенти от специалностите в областта на инженерните ВиК науки, като им се даде шанс да реализират своите най-креативни идеи.

Право да кандидатстват за стипендия от Софийска вода имат студенти или студентски екипи, записани редовно обучение в четвърти или пети курс.

Участниците трябва да представят своя идея или проект за повишаване на ефективността на Софийска вода в областите: пречистване на питейни и отпадъчни води, водоснабдяване и канализация, хидравлично моделиране или друг аспект от дейността на компанията.

На одобрените стипендианти ще бъде дадена възможност да реализират своята идея или проект на практика през 2016 г. под менторството на експерт от Софийска вода.

     
Източник: Софийска вода; снимка: УАСГ

Ключови думи: Софийска вода   стипендиантска програма   УАСГ   ВиК инженери  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обучения/Семинари

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...