Water Bulgaria  

Иновациите във водния сектор акцент на Efiaqua 2015

20.10.2015   |   Предстоящо
 

От 20 до 22 октомври т. г. във Валенсия, Испания, ще се проведе международното специализирано изложение за технологии, иновации и актуални решения във водния сектор Efiaqua 2015. Събитието, организирано от Feria Valencia, за поредна година ще постави фокус върху водата като стратегически ресурс. Целта на форума е да предостави широка информационна платформа за обмен на идеи, ноу-хау и бизнес контакти в областта на ефективното управление на водите.

В събитието ще вземат участие представители на местния и глобален ВиК бранш, производители и доставчици на продукти и системи за водния сектор, ангажирани държавни и европейски органи и институции, научноизследователски лаборатории, мениджъри на съоръжения за пречистване на питейни и отпадъчни води, обезсоляване и др.

Сред профилите на фирмите изложители тази година са: доставчици на технологии за третиране и пречистване на битови и промишлени води, рециклиране и повторно използване на вода, водоснабдяване и канализация, превенция на наводнения, неконвенционални решения, консултанти по проектно финансиране, инженеринг и други услуги в областта.

Паралелно с Efiaqua 2015 в рамките на тазгодишното издание на Панаира на Валенсия ще се проведат още две международни събития в областта на устойчивото развитие - изложението Ecofira, посветено на актуалните технологии в областта на екологията и опазването на околната среда и Egetica - изложбен форум за съвременни решения в сферата на енергията.

     
Източник: Feria Valencia

Ключови думи: Efiaqua   Feria Valencia   ВиК сектор   воден мениджмънт  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...