Water Bulgaria  

Зам.-министър Николай Нанков ще вземе участие в семинара "Водомерно стопанство в отрасъл ВиК" - 29.09.2015

29.09.2015   |   Начало»Събитията
 
Заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков ще вземе участие в семинара "Водомерно стопанство в отрасъл ВиК", който ще се проведе на 1 и 2 октомври т. г. в Старосел, съобщиха организаторите на събитието от Българската асоциация по водите.
 
Сред компаниите, които ще представят своите продукти, са Акварор, Пайплайф България, Юроком 2000, МЦ-Баухеми, ДМ Арматурен, Биорок България и италианската Bimatik. Опитът на Софийска вода във водомерното стопанство ще представят Павел Михайлов, старши мениджър "Техническа поддръжка клиенти", и Пламен Рачев, мениджър "ДМА/ПМА Програми".
 
По темата "Водомери с дистанционно отчитане" ще говорят Пеньо Пейков, главен инженер на ВиК Стара Загора, и Тончо Пиперков, организатор АСУВ във ВиК Силистра. Проф. Ганчо Димитров, член на УС на Българската асоциация по водите, ще представи темата за избора и оразмеряването на водомери за сгради.
 
Семинарът се провежда в рамките на традиционната международна конференция "Намаляване загубите на вода във водоснабдителните системи". Събитието има за цел да запознае ВиК управители, главни инженери и експерти, чиято дейност е свързана с водомерното стопанство, с модерните решения за измерване на водните количества, подбора и оразмеряването на подходящите уреди за конкретни условия, добрите практики за дистанционно отчитане и др.
 
Председателят на БАВ Иван Иванов ще открие специализирания форум. Участие са потвърдили Михаил Чаушев от Главна дирекция ОП "Околна среда" в МОСВ; Йоланта Колева, началник отдел "КРС-ВиК услуги" в КЕВР; Боян Йочков, главен инспектор в ДАМТН. 
 
Медиен партньор на семинара "Водомерно стопанство в отрасъл ВиК" е сп. "Екология & инфраструктура".
     
Източник: БАВ

Ключови думи: БАВ   Българска асоциация по водите   Екология & инфраструктура   Водомерно стопанство в отрасъл ВиК  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...