Water Bulgaria  

Тайвански фирми представят иновации при многостъпалните центробежни помпи и резервоарите за вода под налягане

24.09.2015   |   Технологии
 

Сред най-интересните и иновативни продукти за ВиК сектора от тайвански производители са гама многостъпални центробежни помпи с електронен контрол от Walrus Pump и нова генерация резервоари за вода под налягане от TankPAC, съобщиха за Water-Bulgaria.com от Тайвански търговски център – София, международен клон на Съвета за развитие на външната търговия на Тайван ТАЙТРА.

"TankPAC е доказан производител на решения за водообработка с лидерски позиции на глобалния пазар на резервоари за вода за системи с обратна осмоза и разширителни съдове. Резервоарите под налягане са ключов продукт за компанията, която предстои през последното тримесечие на 2015 г. да представи нова гама метални резервоари за вода, базирани на иновативна технология", поясняват от ТАЙТРА.

От TankPAC подготвят за лансиране на пазара и нова линия филтърни компоненти и аксесоари за системи за водопречистване. От 2013 г. насам тайванският производител разработва и предлага цялостна гама продукти и решения за системи с обратна осмоза, включително бързодействащи филтри, филтърни патрони, филтри с активен въглен и др. По данни на Тайванския търговски център TankPAC има потенциала да се превърне в най-големия износител на продукти в тази сфера в световен мащаб до 2017 г.

Друга актуална тайванска иновация за водния сектор е гамата многостъпални центробежни помпи с електронен контрол от Walrus Pump, която обхваща 10 различни модела със сертификат за съответствие с директивата RoHS. Помпите и техните компоненти са изработени от неръждаема стомана и пластмаса за оптимална издръжливост на корозия, безопасност и износоустойчивост.

"В областта на индустриалните помпи емблематичен продукт на Walrus са вертикалните многостъпални центробежни помпи TPR, проектирани за повишаване на налягането във водоснабдителни системи за високи сгради, филтриране и разпределяне на водни потоци в пречиствателни станции и др. Предимства на модела са компактната конструкция и възможността за лесна инсталация в различни приложения", информират от ТАЙТРА.

От 1999 г. насам Walrus Pump предлага и помпи за различни видове индустриално оборудване, включително металообработващи машини, охладителни и климатични системи и др. През 2012 г. компанията създава специализирана лаборатория за повишаване на ефективността на помпено оборудване, която през настоящата година получи акредитация от тайванската сертифицираща организация TAF, допълват от Тайвански търговски център.

     
Източник: Тайвански търговски център – София

Ключови думи: Тайвански търговски център – София   TankPAC   Walrus Pump   многостъпални центробежни помпи   резервоари за вода под налягане  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...