Water Bulgaria  

Международна седмица на водата в Амстердам

02.10.2015   |   Предстоящо
 

Тазгодишното издание на традиционната Международна седмица на водата (Amsterdam International Water Week, AIWW) в Амстердам ще се проведе от 2 до 6 ноември, съобщиха от Netherlands Enterprise Agency към Министерството на външните работи на Кралство Нидерландия.

Водеща тема на конференцията ще бъде преходът към интегрирани решения за кръгова икономика и устойчиви градове. Във форума ще вземат участие представители на Европейската комисия, холандското Министерство на инфраструктурата и околната среда, различни международни организации и изследователски институти, ангажирани с водния сектор.

Сред акцентите в тематичния кръг на събитието са: мерки за борба с наводненията, загубите на вода и климатичните промени, ефективно управление на градските водни ресурси, устойчиви производствени практики за рециклиране на вода в индустрията и др. В рамките на AIWW ще се проведат и множество семинари, работилници, презентации и др.

Част от семинарната програма на конференцията ще бъдат лекции, посветени на актуални решения за третиране на индустриални води. Участниците ще обсъдят и иновативни технологии за пречистване на питейни и отпадъчни води като обратна осмоза, ултрафилтрация и съвременни достижения при филтърните системи.

     
Източник: Netherlands Enterprise Agency; снимка: AIWW

Ключови думи: AIWW   Международна седмица на водата   индустриално водопречистване  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...