Water Bulgaria  

ТАЙТРА организира богата съпътстваща програма на Aqua Taiwan 2015

30.09.2015   |   Предстоящо
 

Разнообразна съпътстваща програма очаква посетителите и участниците във второто издание на специализираното международно изложение за водния сектор Aqua Тaiwan, съобщиха за Water-Bulgaria.com от Тайвански търговски център – София, международен клон на Съвета за развитие на външната търговия на Тайван ТАЙТРА.

Събитието, организирано от ТАЙТРА, ще се проведе от 30 септември до 2 октомври т. г. в тайванския град Каошунг. Сред основните глобални проблеми, към които е насочен форумът, е нарастващият недостиг на водни ресурси в световен мащаб, допълнително усложнен от тяхното замърсяване.

"В рамките на трите изложбени дни на сцената на търговския панаир в изложбения център Kaohsiung Exhibition Hall ще се състоят атрактивни премиери на най-иновативните продукти и технологии за ВиК сектора на тайванските производители, които разработват устойчиви решения за справяне с настъпващата глобална водна криза", поясняват от ТАЙТРА.

На 1 и 2 октомври т. г. в конферентна зала 301 на изложбения център ще се проведе Южнотайванският форум по воден мениджмънт, в който се очаква да вземат участие представители на водния сектор от цял свят. На 30 септември в конферентни зали 302 и 304b ще се проведат съответно семинар, посветен на китайско-тайванските отношения в бранша, и семинар за интериорен дизайн във връзка с водоизточниците в дома.

Отново на 30 септември в зала 304b ще се състои среща между представители на тайванското правителство и бизнес с основна тема обществените поръчки във водната индустрия. Паралелно с изложението през трите дни от края на септември до 2 октомври в Kaohsiung Exhibition Hall ще тече и мащабен воден симпозиум, организиран от ТАЙТРА.

     
Източник: Тайвански търговски център – София

Ключови думи: ТАЙТРА   Тайвански търговски център   Aqua Taiwan   Южнотайвански форум по воден мениджмънт  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...