Water Bulgaria  

Продукти и решения от над 150 изложители на второто издание на Aqua Taiwan

30.09.2015   |   Предстоящо
 

Над 150 тайвански и международни компании ще демонстрират най-актуалните си продукти и услуги за ВиК сектора по време на Aqua Taiwan 2015, съобщиха за Water-Bulgaria.com от Тайвански търговски център – София, международен клон на Съвета за развитие на външната търговия на Тайван ТАЙТРА.

Второто издание на специализираното международно изложение Taiwan International Water Show ще се проведе от 30 септември до 2 октомври в Каошунг, Тайван. Организаторите от ТАЙТРА са предвидили и посещения на някои от високотехнологичните фабрики и производствени съоръжения на тайванските изложители, разположени в близост до панаирната локация.

В рамките на изложбената платформа ще бъдат представени новости в областта на: помпите и помпените системи, системите с обратна осмоза, водопречиствателните съоръжения, решетки и филтри, водоохладители, измервателни уреди, широка гама спирателна и регулираща арматура. Изложителите ще насочат вниманието на посетителите към продукти, компоненти и технологии с разнообразни приложения във водопречистването за бита и индустрията.

Сред най-интересните технологии, с които гостите ще имат възможността да се запознаят по време на шоуто, е иновативна керамична мембранна система за филтриране, която гарантира над 15 години експлоатационен живот и повече от 98% ефективност. Тайвански производител ще представи гама ВиК компоненти и аксесоари, включително легла за сферични клапани и уплътнения, изработени от тефлон (PTFE). Този материал се отличава с устойчивост на високи и ниски температури и е приложим в агресивни среди.

"Тайванските компании произвеждат високотехнологично оборудване за водообработка. Голяма част от продукцията им се изнася за Китай и Югоизточна Азия. Същевременно страната ни е ключов вносител на химикали и компоненти за ВиК бранша от САЩ, Япония, Германия, Франция и Сингапур. Тайван е водещ глобален доставчик на технологии за пречистване на питейни и отпадъчни води, флуидни системи, арматура, компоненти и аксесоари, помпи и помпени системи и др.", информират от ТАЙТРА.

Организаторите очакват и второто издание на международното шоу да предизвика сериозен интерес сред компании и посетители от САЩ, България, Китай, Япония и други азиатски държави, които взеха активно участие и в премиерното изложение през 2014 г.

     
Източник: Тайвански търговски център – София

Ключови думи: Тайвански търговски център – София   ТАЙТРА   Aqua Taiwan   Taiwan International Water Show   ВиК сектор  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...