Water Bulgaria  

Девета европейска конференция и изложба за управление на отпадъчни води

12.10.2015   |   Предстоящо
 

От 12 до 13 октомври т.г. в Манчестър, Англия, ще се проведе деветата европейска конференция и изложба за управление на отпадъчни води (EWWM). Събитието ще постави фокус върху проблемите и решенията в областта на управлението и обработката на отпадъчни води.

Форумът предоставя възможност за среща с представители на британски и международни компании, ангажирани във водния сектор, консултантски фирми, технически асоциации, университети, научноизследователски институти, доставчици на технологии, правителствени отдели и агенции.

По време на техническите заседания на конференцията ще се дискутират следните теми: химикали за водообработка, отстраняване на фосфор, събиране на данни и контрол на съоръженията, процеси на пречистване, производителност и енергоефективност, системи за отстраняване на твърди частици, приспособления за първично пречистване, иновативни решения и др.

В рамките на събитието ще бъде проведен дебат на тема "Каква е потенциалната възможност за контрол в реално време за водния сектор в Обединеното кралство?", както и работилница под надслов "Нуждите от обучение във водния сектор".

     
Източник: EWWM

Ключови думи: EWWM   управление на отпадъчни води   водообработка   пречистване на отпадъчни води  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...