Water Bulgaria  

Акварор е основен партньор на семинара "Контролно-измервателни прибори и апаратура в отрасъл ВиК"

20.05.2015   |   Бизнес
 
Акварор е основен партньор на националния семинар "Контролно-измервателни прибори и апаратура в отрасъл ВиК", който организира Българската асоциация по водите на 4 и 5 юни т. г. в Слънчев бряг. Партньори на събитието са словенската компания Jordan и Siemens.
 
Водещото издателство за техническа периодика TLL Media е медиен партньор на националния семинар. Акцентите от събитието ще бъдат представени онлайн на порталите Measurement-Bulgaria.com и Water-Bulgaria.com, а читателите на Инженеринг ревю - списанието на българската индустрия, ще имат възможност да прочетат мащабно отразяване в предстоящия брой на изданието.
 
Емилия Крилчева, дирекция "Управление на водите" в Министерство на околната среда и водите (МОСВ) ще представи презентация на тема: "Политики на МОСВ по измерване на водните количества в отрасъл ВиК". 
 
Поканени да вземат участие в семинара са още Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН), Комисията по енергийно и водно регулиране (КЕВР), Българския институт по метрология (БИМ).
 
В сайта на БАВ може да се запознаете с предварителнате програма и до 25 май (понеделник) да попълните регистрационен формуляр/заявка за участие.
     
Източник: БАВ

Ключови думи: БАВ   Българска асоциация по водите   Акварор   Jordan   Siemens   TLL Media  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Бизнес

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...