Water Bulgaria  

Семинар "Контролно-измервателни прибори и апаратура в отрасъл ВиК" на БАВ

04.06.2015   |   Предстоящо
 
Национален семинар на тема "Контролно-измервателни прибори и апаратура в отрасъл ВиК" ще проведе Българската асоциация по водите на 4 и 5 юни 2015 г. в Слънчев бряг.
 
Събитието е насочено към ВиК управители, главни инженери и експерти, чиято дейност е свързана с водомерното стопанство във ВиК операторите и които участват в дейности за намаляването на неотчетените водни количества. Експерти ще представят нови и модерни решения за измерване, технологии за подбор и оразмеряване на най-подходящите уреди за конкретни условия, възможностите и добрите практики за дистанционно отчитане.
 
Основните теми на семинар са: институционална и законодателна уредба, свързана с измерването в отрасъл ВиК; измервателни уреди за търговски цели; измервателни уреди за оптимизация на оперативната дейност.
 
Поканени за участие са представители на държавни, общински и образователни институции и на бизнеса. Целта на форума е да допринесе за намирането на ефективни решения за постигане на ВиК услугите на европейско ниво.
 
За допълнителна информация и потвърждение: тел. 0879205566 – инж. Иван Иванов, председател на БАВ.
     
Източник: БАВ; снимка: dreamstime.com

Ключови думи: БАВ   Българска асоциация по водите   ВиК оператори   ВиК апаратура  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...