Water Bulgaria  

Международна конференция в областта на водите в Грузия

05.11.2015   |   Предстоящо
 

На 5 и 6 ноември т.г. в Тбилиси, Грузия ще се проведе специализираната конференция и изложение в областта на водни технологии HydroTech. В рамките на събитието ще бъдат представени успешни инвестиции, нови проекти, технологии и нормативни новости в областта на водите и водната инфраструктура в страната и региона.

По традиция форумът ще предостави широка платформа за дискусия по актуалните проблеми в сектора на представители на отговорните държавни институции, инвеститори, собственици и оператори на хидросъоръжения, консултанти и фирми в сферата на водните технологии, както и най-актуалните продукти, системи и решения в областта.

Сред водещите теми на конференцията ще бъдат: развитие на хидроенергетиката, възможности за финансиране, международна търговия и съвместна реализация на проекти в сферата на водите, иновации в хидротехнологиите и др.

     
Източник: Green World Conferences

Ключови думи: HydroTech   воден сектор   водна инфраструктура   хидросъоръжения  

Област: ВиК  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...