Water Bulgaria  

Конференция за иновации във водния сектор в Брюксел

24.06.2015   |   Предстоящо
 

От 24 до 26 юни т.г. в Брюксел, Белгия ще се проведе ежегодната конференция за иновации във водния сектор Water Innovation Europe 2015. Тазгодишното издание на събитието ще представи най-иновативните и актуални технологии за водния сектор.

Водеща тема на международния форум тази година е "Ролята на водата в кръговата икономика". По традиция конференцията ще създаде платформа за дискусии и създаване на бизнес контакти между ангажирани в сектора специалисти, представители на комунални дружества, научноизследователски организации в областта, доставчици на системи и решения и др.

Сред проблемните области, които ще бъдат обсъдени по време на форума, са: кръговият подход във водния сектор и приложението му в градска, индустриална и селскостопанска среда, бариерите пред успешното реализиране на този подход, както и ролята на изследователската и развойната дейност за развитието на сектора.

По време на тридневната конференция за втори път ще бъдат връчени и престижните награди WssTP SME Awards, които отличават компаниите в Европа, разработили най-иновативни решения и технологии за управление на водните ресурси с висок пазарен потенциал.

     
Източник: Water Innovation Europe

Ключови думи: Water Innovation Europe   воден сектор   кръгова икономика   WssTP SME Awards  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...