Water Bulgaria  

Над 100 изложители участваха в тазгодишните издания на MachTech&InnoTech и Вода София - 18.03.2015

18.03.2015   |   Начало»Бизнес
 

Организаторите на изложенията за индустриална техника и воден мениджмънт MachTech&InnoTech и Вода София отчитат тазгодишните им издания като успешни, споделиха те за портала IndustryInfo.bg Двата бизнес форума се проведоха паралелно от 11 до 13 март в Интер Експо Център.

В рамките на трите изложбени дни специалисти от машиностроителния и водния сектор представиха свои нови продукти и разработки. Общо над 100 изложители представиха повече от 200 световни бранда. Сред посетителите бяха както български, така и фирми от Англия, Италия, Румъния, Гърция и др.

На 12 март като част от съпътстващата програма на MachTech&InnoTech се проведоха двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми – B2B MatchMaking, организирани за трета поредна година със съдействието на Enterprise Europe Network.

Тази година в рамките на един ден събитието даде възможност за осъществяването на над 170 срещи между заинтересованите компании, като се включиха фирми от Холандия, Белгия, Тунис, Испания, Турция, Сърбия и др. По време на изложението за четвърта поредна година бяха връчени и наградите за принос в насърчаването и популяризирането на електрическата мобилност в България "Кубратов меч“ от Индустриален клъстер “Електромобили“ (ИКЕМ).

През 2015 г. ИКЕМ бе партньор на изложението в частта на новата му тематика InnoTech - за иновационните технологии в сферата на индустриалната автоматизация, мрежи и софтуер, аналитична апаратура, роботика и мехатроника. В дните на МаchTech&InnoTech се проведе и бизнес форум за иновации и конкурентоспособност, на който бяха представени нови научни решения, продукти, услуги и успешни практики на компаниите в изложението.

Тазгодишното издание на изложението Вода София го утвърди като най-големия бизнес форум в страната за водния сектор, категорични са организаторите. Приоритети пред събитието бяха предоставяне на директен контакт с участващите компании от индустрията, сключване на договори и внедряване на нови и прогресивни решения в управлението на водните ресурси. Вода София успя да привлече вниманието и на държавните институции и бизнеса върху ВиК сектора в България, чрез седмата конференция „БУЛАКВА” на тема „Енергийна eфективност в отрасъл ВиК”, организирана от БАВ.

     
Източник: Агенция Булгарреклама

Ключови думи: MachTech&InnoTech   Вода София   технологичен трансфер   машиностроене   ВиК   воден сектор  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...